Epoksi smola – online prodaja

U našoj internet prodavnici možete pronaći gotovo sve tipove epoksi smola dostupnih na našem tržištu i poručiti ih online.

Epoksi smola za nakit, laminaciju, izlivanje River Table ili Ocean Table, epoksi za industrijske ili dekorativne podove, deo su šire ponude proizvoda i usluga Bepox d.o.o.

Asortiman naše internet prodavnice čine: epoksi smola, poliuretanska i akrilna smola, bojeni kvarcni pesak ili mermerni šljunak za kameni tepih tzw. Steinteppich.

Pigmenti, koncentrati, paste, šljokice, čips – sve za rad sa smolom na jednom mestu.

Pribor, alat i druga pomoćna sredstva.

Znate šta želite da napravite ili izradite, ali ne znate koju epoksi smolu da odaberete?

Bilo da imate nedoumicu koja epoksi smola je pravi izbor za vas ili kako da sa njom radite, javite nam se da vas posavetujemo ili da vam  pomognemo da realizujete svoj prvi projekat.

Kupcima naše epoksi smole za drvo pružamo besplatnu praktičnu i teorijsku obuku kako bi bez grešaka izradili svoj unikatni sto, komodu, sat, lampu ili drugo od epoksi smole.

Za slučaj da ste profesionalac koji uspešno radi sa epoksi smolom, javite nam se za kontinuirano snabdevanje većih količina epoksi smole premijum kvaliteta po najpovoljnijim cenama na tržištu!

Filter