ISPORUKA

ISPORUKA

USLOVI ISPORUKE

Rok isporuke

Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, biće Vam poslata profaktura odnosno bićete obavešteni o statusu iste putem email-a. Period obrade porudžbine je najviše 3 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje.
Od tog trenutka rok isporuke je najviše do 2 radna dana.

 

Preuzimanje pošiljke

Kuriri eksterne firme koja vrši dostavu robe za Bepox doo Beograd, pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i utvrdite da li postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite pozivom na broj; 011 7708 354; 063 580 952; 064 117 2949 ili putem e-mail-a: info@bepox.rs  Ukoliko na pošiljci ne postoje vidljiva oštećenja, preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči dva puta. Uobičajena praksa je, ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na broj telefona koga ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

 

Cena isporuke za fizička lica i pravna lica

Minimalni iznos za poručivanje iznosi 500,00 RSD. Cena isporuke zavisi od težine paketa i mesta isporuke.

 

 

 

 

 Lično preuzimanje

Roba koja je naručena preko www.epoksi-smola.rs  i uplaćena preko virmana ili uplatnicom na žiro račun Bepox d.o.o. ili preko kreditnih kartica može se i lično preuzeti u našem sedištu na adresi: Generala Vladimira Kondića 15, lokal 5, Beograd-Voždovac.

Prilikom ličnog preuzimanja molimo Vas da donesete kopiju računa koji ste predhodno dobili na vašu e-mail adresu. Lično  preuzimanje robe kod nas je besplatno pa ćete time izbeći troškove dostave.

 

NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se preuzima tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sledeći radni dan) i spremimo za preuzimanje, pa Vas molimo da obavezno isto prethodno proverite putem telefonskog broja: 011 7708 354 ili  063 580 952 ili 064 117 29 49

*NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.