NAČIN KUPOVINE I PLAĆANJA

NAČIN KUPOVINE I PLAĆANJA

KAKO KUPITI

Proces kupovine

Kada pronađete proizvod(e) koji želite, potrebno je da odaberete količinu i kliknete da dugme DODAJ U KORPU.

Kada ste završili sa odabirom, klikom na MOJA KORPA u gornjem desnom uglu, otvara se stranica sa pregledom svih poručenih proizvoda i poljima koje je potrebno da popunite, kako bi pošiljka bila isporučena na željenu adresu.

Nakon toga, ukoliko imate neku napomenu, možete je upisati u polje namenjeno za komentar.

Klikom na dugme POTVRDI potvrđujete da se slažete sa uslovima kupovine, a vaša porudžbina ulazi u proceduru obrade. Na e-mail će Vam stići potvrdna poruka o uspešnoj kupovini, kao i sva obaveštenja o promeni statusa vaše porudžbine.

 

Porudžbine telefonom ili e-mailom

Ako nemate vremena da svoju porudžbinu obavite preko naše internet prodavnice (online), pružamo Vam  mogućnost telefonskog naručivanja na:  011 7708 354 ili na e-mail: info@epoksi-smola.rs

Ukoliko odlučite da kreiranje svoje porudžbine prepustite nama, telefonski ili e-mail-om nam dostavljate podatke o primaocu i adresi dostave, kao i kontakt broj naručioca, a mi ćemo Vam poslati ponudu za virmansku uplatu ili poslati robu na isporuku sa opcijom plaćanja pouzećem (gotovinom prilikom same dostave).

 

Telefonska ili e-mail porudžbina za plaćanje karticama nije moguća, zbog zaštite Vaših podataka, ali ćemo Vam pomoći oko svakog pitanja vezanog za plaćanje karticama preko naše internet prodavnice.

Naručivanje putem e-mail-a ili on-line na našoj internet stranici: www.epoksi-smola.rs moguće je 24/7, 365 dana u godini, ali će se vaš zahtev obraditi prvog radnog dana nakon prijema porudžbine.

Podršku možete kontaktirati putem e-mail-a u bilo koje doba dana, a telefon za sva Vaša pitanja ili poručivanje putem telefona dostupan je svakog radnog dana od 09-17h i subotom 10-15h.

 

NAČINI PLAĆANJA

FIZIČKA LICA

Fizička lica svoju porudžbinu mogu platiti pouzećem ili uplatom na tekući račun.

 

 

Plaćanje pouzećem

Kod izbora ovog načina plaćanja, fizička lica poručenu robu plaćaju kururskoj službi prilikom preuzimanja pošiljke.

 

PRAVNA LICA

Proizvode koje želite da poručite putem internet prodavnice, možete platiti na dva načina:

Plaćanje sa odloženom valutom plaćanja (za kupce koji imaju odobreno odloženo plaćanje)

Uplatom profakture putem računa u banci

 

Plaćanje sa odloženom valutom plaćanja

Ovaj način plaćanja se odnosi samo na kupce koji imaju sklopljen Ugovor o poslovnoj saradnji sa odloženom valutom plaćanja.

 

Plaćanje profakture putem računa u banci

Ovaj način plaćanja se odnosi na kupce koji nemaju Ugovor o poslovnoj saradnji. Roba se isporučuje tek nakon registrovanja uplate.

 

Želimo Vam uspešnu kupovinu!