Podovi

PODNE OBLOGE

PERFEKCIJA. KVALITET.

U korak sa svetskim trendovima BEPOX doo  je kompanija koja tržištu Srbije i okruženja pruža kvalitetne materijale uz tehnički know-how u oblasti građevinarstva koji se tiču postavljanja podnih obloga sa epoksi i poliuretanskom smolom.

Verujući u dokazan nemački kvalitet, uvozimo specijalne smole i veziva nemačkog proizvođača Su.K Hock, čiji se hemijski patenti kontinuirano razvijaju i unapređuju više od 15 godina, pružajući krajnjem korisniku materijale za pouzdane, moderne i autentične podove.

Podovi – usluge izrade

Za vaše zadovoljstvo i vašu udobnost pobrinuli smo se nudeći vam, osim materijala, i stručne usluge profesionalalnog tima sa višegodišnjim iskustvom u izradi podnih obloga od epoksi i poliuretanske smole kao i kamenih tepiha po najvišim standardima.

U saradnji sa vašim arhitektom ili projektantom u mogućnosti smo da vam ponudimo projektovane količine materijala i usluge postavljanja jedinstvenih, unikatnih podova visokih zahteva.

Svi naši proizvodi su testirani od strane stranih nezavisnih laboratorija i dokazani su širom Nemačke, Italije, Francuske.

Naši podovi otporni su na habanje, klizavost, UV zračenje, mraz. Odlikuje ih dugotrajnost, velika fleksibilnost, otpornost na opterećenje, udobnost i komfor pri gaženju.

Bešavnost i jedinstven izgled!