Usluge

USLUGE

STOLOVI

U kombinciji sa masivom, dizajniranje i izrada stolova sa epoksi smolom postao je izazov i za stolarske radionice i za arhitekte. Brojne mogućnosti u pogledu oblika, veličine, boje i izbora drveta, mogu doprineti stvaranju gotovo umetnička dela.

Od klasičnih do modernih ploča za stolove, kombinujući drvo, epoksi smolu i metal, u mogućnosti smo da za Vas izradimo potpuno jedinstvene, unikatane stolove u dimenzijama i za namene koje su Vam odgovarajuće.

Na našem tržištu dostupne su za Vas neokrajčene rezane egzote američkog oraha, tikovine i masline, kao i neokrajčene daske evropskog oraha, trešnje, jasena, hrasta, bora, mazer topole ili parene kruške.

Nakon Vašeg odabira drveta, uz naše epoksi smole nemačkog kvaliteta, predložićemo Vam i adekvatne boje, pigmente ili koncentrate, kako bi za Vas izradili ploču stola koja u potpunosti odgovara Vašim željama i zahtevima.

U saradnji sa partnerskom bravarskom radionicom, noge Vašeg budućeg stola, takođe, mogu biti prava umetnička dela ukoliko Vi to želite!

Pišite nam ili nas jednostavno telefonom kontaktirajte!

RADNE PLOČE

Vaše radne ploče mogu biti presvučene eposki smolom sa jednakom ili boljom otpornošću na toplotu, vlagu ili grebanje.

Takođe, sa epoksi smolom možemo na Vaš zahtev da izradimo radne ploče originalne sa zalivenim  predmetima ili suvim organskim proizvodima koji su zaptiveni odnosno ugrađeni u radne ploče.

Svako suvo bilje, suvo cveće, orašasti plodovi sa ili bez ljuske, sve zrnevlje i organski proizvodi bez vlage mogu se zaptivati epoksi smolom.

Vaša kreativna ideja može biti realizovana. Javite nam se!

KUPATILSKE PLOČE

Na Vaš zahtev izrađujemo kupatilske ploče za dva ili  više nadgradnih ili ugradnih  lavaboa u željenim dimenzijama i dizajnu, kombinujući epoksi smolu i drvo. Otporne na vlagu, jednostavne za održavanje, jedinstvenog izgleda.

Pošaljite nam zahtev za ponudu, odgovorićemo Vam u najkraćem roku!